Svært at komme videre?

AT FØLE SIG ENSOM?

 

nyt-indlaeg

 

Til tider føler jeg mig palle alene i verden, selvom jeg egentlig langt fra er det, og jeg er sikker på, at mange af jer kan relatere til det. Men er vi egentlige så ensomme, som vi til tider føler os? Hvis man er ensom, har man ingen overhovedet, og det er sjældent tilfældet, at det forekommer. Jeg tror, at det er vores tanker, som for os til at føle os ensomme, men det kan i sidste ende også være lige så hårdt, som hvis man rent faktisk var det.

“Fake it till you make it”. Hvad nu hvis, at vi kan ændre vores tankegang, så vi i sidste ende, ikke føler os så ensomme? Jeg tror på, at jo mere man kan komme til, at nyde ens eget selskab, jo mere forsvinder tanken om ensomhed. Det handler sådan set bare om, at være stædig nok.

 

Jeg har gjort mig tanker og overvejelser om, hvordan man på nemmest vis, kan få tankerne over på noget andet:

  • GÅ EN LANG TUR // Vi alle ved, at det er skønt med en lang gåtur i solskind. Det hjælper dig til, at få alle de negative tanker væk, og fokusere på noget andet, end at føle sig ensom.
  • FIND EN HOBBY // Jeg begyndte at blogge, netop fordi havde en tendens til, at føle mig ensom. Det har virkelig hjulpet mig, efter jeg har fundet noget jeg kan give mig til at lave, lige så snart tanken om ensomhed strejfer mig. 
  • HUSK AT GRINE// Det skal ikke være en hemmelighed, at man bliver i godt humør af at grine, om det så er med sig selv eller med andre. Når du griner, udskiller hjernen dopamin, også kaldet en lykkefølelse Find en sjov komedie, en god bog eller noget helt tredje, som du ved, du kommer i godt humør af.
  • KOM UDENFOR // Det er vigtigt, at socialisere sig i løbet af dagen, det kan man ikke komme udenom. Om det så bare er en tur til købmanden, eller måske en tur i biografen, det er sådan set ligemeget. Bare det at komme ud, og måske endda møde nye mennesker, hjælper dig også helt vildt.

Håber ikke kunne bruge mit indlæg, og kunne relatere til mine tanker.

Cille.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svært at komme videre?